Elafonisi

Hei. Da var enda en kjempe fin dag over og jeg er på tur i seng, men først, et blogg-innlegg!

Idag(tirsdag) leide vi bil og kjørte til et sted kaldt Elafonisi der det visstnok skulle være ei kjempe fin og stor badestrand.
Så, vi pakket ting og tang og dro tidlig avgårde, siden det var et lite stykke å kjøre. Var veldig mye fin utsikt og mye fint å se, men litt vanskelig å forevige det på bilder mens man sitter i bil. Enkelte plasser var det litt Afrika-feeling med høye store busker midt på et tørt sted.
Etter en biltur på omkring en & en halv  time var vi fremme. Bilene viste at temperaturen var på en plass mellom 36 og 40 grader, tror dere vi var klare for å bade eller?Som vi hadde hørt var det et utrolig fint sted! Helt blankt i havet og helt hvit, ordentlig strand sand (glovarm vell og merke) Timene gikk men etter en stund var alle mann alle klare for å dra på retur. 
Etter anbefalinger kjørte vi nedover fjellet og langs kysten på tilbaketurn, vi stoppet også på en kafe/restaurant mitt i dalsiden(eller hva man skal kalle det) for å spise is og ute på verandaen der var det en kjempe utsikt!*Tidligere på turen hvor geitene sto fint stille i veikanten*
 Mamma:Her står geiten i ro fint i grøfta
 Pappa: Ja, ikke sånn som hjemme hvor de absolutt skal gå over veien 
*En stund senere når vi møtte på disse midt i knappe svinger*
  Mamma: Åneida, de går over veien her også
Dette er en ting som har skjedd en del iløpet av turen, en av oss sier f.eks "Vi har enda ikke sett...." og en liten stund etterpå blir det motsatte bevist.

En kjempe herlig dag med alle sammen, men det var også veldig godt å komme tilbake å få dusjet av seg alt av salt vann og sand.

-Sandra Benedicte

 
 

Én kommentar

Levea

15.08.2014 kl.00:57

Så fine bilder du tok:)

Holder forresten konkurranse på bloggen min der du kan vinne et nytt polaraid kamera, blir glad om du skjekker det ut;

http://levea.blogg.no/1408030085_vinn_splitter_nytt_po.html

Skriv en ny kommentar

hits